טל

זכויות יוצרים על טקסט ומוזיקה של השיר שמשתמשים בו כדי ללמד עברית לדוברי שפות אחרות

מה לגבי זכויות יוצרים על טקסט ומוזיקה של השיר שמשתמשים בו כדי ללמד עברית לדוברי שפות אחרות? זה יכול להופיע ביטיוב , אתר ,פיסבוק וכוי. תודה

עו"ד מיכל לוצאטו

טל שלום, שאלתך אינה ברורה, אך אציין כי באופן כללי, במידה ומעוניינים לעשות שימוש ביצירות של אחרים לצרכים מסחריים, יש לקבל היתר שימוש מבעלי הזכויות/לרכוש רישיון שימוש כאמור. בברכה, * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים