צחי

שמירת מקור לאחר מתן רשות

מבקשים ממני רשות לפרסם צילום שצילמתי. האם אהיה חיב לשמור את המקור, למקרה שמישהו אחר יטען לזכות על הצילום. -הצילום הוא בית ברחוב שכל אחד יכול לצלם, ולטעון שנתתי רשות על צילום ששיך לאחר.

עו"ד מיכל לוצאטו

צחי שלום, היות ומדובר בצילום אני מניחה שב"מקור" אתה מתייחס לסרט צילום? מכל מקום, בתור בעל יצירה, במידה ותידרש להוכיח בעלות ביצירה במסגרת הליך משפטי (בין אם כתובע ובין אם כנתבע), היצירה המקורית בהחלט מהווה ראייה חשובה. אם מישהו יטען שאתה הענקת רשות לעשות שימוש ביצירה שלך זהו דבר שהוא יידרש להוכיח בביהמ"ש. בברכה, * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים