נחמה

האם ישנה בעיה בנתינת שם לעסק הדומה לשם עסק קיים מתחום מעט שונה?

שלום, אני עוסקת במיתוג. לקוחה פתחה עסק ששמו נניח "מפתח סול אולפני הקלטה". גילינו שקיים עסק ששמו "מפתח סול הפקות ותקשורת". (תחום שונה). האם ישנה בעיה בשם שבחרה?

עו"ד מיכל לוצאטו

נחמה שלום, ייתכן שהשימוש בשם דומה יהיה בעייתי בכמה היבטים, לרבות סימני מסחר ועוולות מסחריות, ולכן מומלץ להתייעץ עם עו"ד המתמחה בתחום על מנת שתוכלי לקבל את הייעוץ המתאים ביותר. בברכה, * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים