Niso niso

לדובב בקול את התוכן מאינטרנט שלא שלי

שלום רב האם אני יכול לקחת תוכן מאמר, סקר שכתוב באינטרנט תוכן מלא או תכנים חלקיים ומרכז מכמה תכנים וליצור תוכן אחד ענייני לדובב אך ורק בקול בלי כיתובים או עם כיתובים שאני מקריא ולשים בסרטון יוטיוב שלי שערכתי בעצמי שאני הופך את התוכן לשמע? תודה רבה.

עו"ד מיכל לוצאטו

שלום רב, הקראה של יצירה כתובה מוגנת יכולה להוות הפרה של זכות היוצרים ולכן יש להסדיר שימוש זה מול בעל הזכויות. בהצלחה, * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים