גל חיימוב

מכירת תמונות שעליהם מודפסים ציטוטים משירים

היי, אני רוצה להדפיס תמונות עם ציטוטים משירים ולמכור אותם, האם אני צריכה אישור ממישהו?

עו"ד מיכל לוצאטו

שלום גל, כן בהחלט, עליך לקבל אישור מבעלי הזכויות בשירים (במידה ותקופת ההגנה על היצירה לא תמה. באופן כללי, תקופת זכות היוצרים הינה למשך כל חיי היוצר וכן 70 שנה לאחר מותו). שימוש בציטוט משיר אשר הינו יצירה מוגנת עלול לחשוף אותך בפני תביעה בגין הפרת זכות יוצרים. בנוסף, יש לתת קרדיט ליוצר. בהצלחה, מיכל * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים