דודו

זכויות יוצרים בצילום

סער שלום, ברצוני לדעת האם צילום שבוצע עבור ראשות מקומית במסגרת הצעת מחיר( עצמאי) . האם קרדיט אני חייב לקבל למרות שויתרתי בכתב לפני מספר שנים. אך מאז יצאו עוד כמה הצעות מחיר והמשכתי לעבוד מולם?את על הויתור לא חתמתי שוב. בנוסף, האם מותר להם להמשיך ולהשתמש בתמונות ולא לשלם תמורתם שוב. שזב מה שקורה כרגע. גם הראשות וגם העיתונים שאליהם עברו התמונות ממשיכים להשתמש בהם. תודה

סער גרשוני, עו"ד

דודו שלום, על מנת להשיב צריך להבין את המטאריה, לראות את הצעת המחיר והסירוב ואת התמונות. ממליץ לפנות לעורך דין מהתחום לצורך בחינת המקרה בצורה מעמיקה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים