שרה ישראלי

תפירה לא תקינה לאחר לידה

לאחר לידה ביצעו תפירה באזור , במהלכה הרופא תפר ופרם מספר פעמים את המקום בטענה שאינו מצליח לעצור את הדימום, בביקורת רפואית לאחר 6 שבועות נאמר לי שהתפירה אינה מקצועית כלל אך יכול להיות שהעניין יסתדר בהמשך או בלידה הבאה... עברה כבר שנה וחצי ואני סובלת מכאבים חזקים במקום, מבדיקה רפואית שנערכה גילו י כי נשאר שם חור משמעותי שאינו נתפר, ועלי לפנות לרופא מומחה לתפירה חוזרת, האם יש מקום לתביעה משפטית מול ביה"ח?

עו"ד סאמי אבו ורדה

יש מקום לבירור טענת רשלנות, ניתן ליצור קשר עם המשרד בטלפון 04-8666616 ונשמח לעזור

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית בהריון ולידה