יפעת יפעת

דימום מוחי אחרי לידת ואקום

את בתי הבכורה ילדתי לפני 3 שנים בלידת ואקום ובגיל חודשיים בעקבות זה שהיא הייתה ישנונית ואפאטית הלכתי איתה לבית החולים וגילו שיש לה דימום מוחי וניתחו אותה. היא עד עכשיו לא 100 אחוז. בבית החולים אמרו לי שזה לא קשור לואקום אבל אני קוראת באינטרנט שזה יכול להיות קשור. מה את אומרת? איך אני יכולה לבדוק את זה?

עו"ד נועה צ'צ'יק

הי יפעת, וואו, שאלה לא פשוטה. מציעה בחום לגשת לנוירולוג לאבחון מצבה של הילדה ולבצע בדיקת דימות למוח (האם לא ביצעתם עד היום?) והערכת מצבה. לאחר שתדעי מה מצבה יהיה יותר קל ונכון לבחון קשר סיבתי אפשרי בין המצב לבין לידת הואקום. מאחלת לך ולילדה בריאות מלאה ושלמה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית בהריון ולידה