אירית

נזק לדופן הרחם מניתוח גרידה

בניתוח גרידה נגרם לי נזק לדופן הרחם שיקשה עלי להרות בעתיד האם יש פה מקום לתביעת רשלנות רפואית? תודה

עו"ד נועה צ'צ'יק

אירית שלום, התשובה לשאלה תלויה בהבנה של איזה נזק אירע לדופן הרחם והאם אותו נזק נחשב כסיכון ידוע בפרוצדורה של גרידה (והאם קיבלת הסברים על הסיכונים לפני שחתמת על טופס הסכמה); או שלא, אם זה נזק שלא ידוע כסיכון שכיח אז ייתכן שמדובר בנזק שהוא כתוצאה מפעולה רשלנית. אך שאלת ההיריון העתידי טרם התבררה וקושי עתידי עדיין לא אירע. איחולי בריאות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית בהריון ולידה