ליאור

גמלת סיעוד מקופת חולים לנפגע תאונת דרכים

שלום רב, אמי נפגעה בתאונת דרכים לפני שנים רבות ומאז מאושפזת במוסד סיעודי. בקופת חולים מכבי המשיכו לחייב בגין ביטוח סיעודי (לא ברור מתי התחיל החיוב). למרות זאת, משנבקשו לשלם סירבו וטענו כי הפוליסה לא מכסה תאונות דרכים. שאלותיי הן: 1. האם טענתם נכונה או שיש מקום לתביעה? 2. במידה והם צודקים האם ניתן לפחות לתבוע את תשלום הפרמיות בשנים עברו (הרי הם יודעים שמדובר בתאונת דרכים). נ.ב. טרם הפסקנו את תשלום הפרמיה מתוך מחשבה שיש לברר את הנושא קודם. תודה רבה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידו אמגור

לא ניתן להשיב על השאלה - הכל תלוי בנוסח הפוליסה - יש פוליסות בהן מוחרגת ת.ד, ויש פוליסות שלא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים