ראובן

פציעה קשה ממשחק כדורסל

עורך דין עידו ערב טוב, ביום ספורט של החברה נפלתי וקרעתי רצועות, הגעתי לבית חולים ובוצעו שני ניתוחים כולל בברך. אני שכיר ורוצה לדעת כמה אחוזי נכות יש על כזה דבר ומה אוכל לקבל מביטוח לאומי? שנה טובה

עו"ד עידו אמגור

ראובן שלום פציעה בארוע ספורט שאורגן ע״י המעביד יכול להחשב כתאונת עבודה לצורך הביטוח הלאומי . לא ציינת אילו רצועות נקרעו. האם בברך? האם בקרסול? קריעת רצועות בדרך כלל משאירה נכות הנקבעת לפי הגבלה בתנועת המפרק וסימנים נוספים. יש להגיש תביעה לביטוח הלאומי ואם יכיר בתאונת עבודה תיבדק ע״י ועדה רפואית ויש להכין הנדרש כדי להצליח. יש גם לבדוק אפשרות תביעה נגד חברת הביטוח של המעביד אם היתה רשלנות בתנאי המשחק כמו מגרש לא מתאים או פגום .אם יש לך שאלות נוספות אל תהסס בהצלחה עידו אמגור עו״ ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים