רותי

פציעה בכתף

שלום לפני 5 שנים הבת שלי נפצעה בכתף באורח קשה כשהיא היתה בת 18.5 ועד היום יש לה בליטה בעצם הבריח בגלל הפציעה. נסיבות הפציעה לא מחמיאות (הייתה שיכורה ונפלה). בזמנו לא הגשנו תביעה ובקשה לפיצויים. האם למרות שעברו מס' שנים מאז הפציעה היא יכולה להיות זכאית לפיצויים מביטוח לאומי?

עו"ד עידו אמגור

רותי שלום, אני מבין שהתאונה לא היתה קשורה בעבודה. אם כך, כדי לקבל גמלאות מהבטוח לאומי היא צריכה לעבור סף נכות מאד גבוה, לדעתי אם כל שנותר היא בליטה בכתף זה לא יספיק.לעומת זאת אם יש לה בעיות משמעותיות אחרות שלא מהתאונה יתכן וצירופן לבעיה שנותרה מהתאונה יעביר אותה את סף הנכות המזכה. אם התאונה היתה קשורה בעבודה אז מדובר בענין שונה לחלוטיןואם כך הוא נא הודיעיני עובדה זו. אני גם מבין שהתאונה ארעה באשמתה המלאה ואין את מי לתבוע בתביעת רשלנות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים