יוסי

תאונת דרכים

שלום איך אפשר להפעול במקרה של תאונת דרכים עם נפגעים עם רכב צבאי . חשוב לציין שהרכב הצבאי הוא אשם האם יש מקום לדיווח למשטרה הצבאית או אין צורך

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידו אמגור

ההתייחסות בתשובתי שלהלן נוגעת אך ורק לנזקי גוף - השאלה היחידה החשובה במקרה זה היא היכן היו הנפגעים - אם הם היו ברכב הצבאי או ברכב האזרחי. אם הנפגעים הם ברכב האזרחי, חברת הביטוח שתפצה את הנפגעים היא זו שביטחה את הרכב האזרחי ולכן אין שום חשיבות לזהות הרכב הנוסף המעורב בתאונה. אם הנפגעים ברכב הצבאי, כדאי לעדכן את המשטרה הצבאית (יש להניח שהיא כבר עודכנה ע"י המשטרה הרגילה, ובכל זאת, לא מזיק לעדכן). כל ענייני האשם בתאונה אינם רלוונטים לתביעות בגין נזקי גוף.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים