שאול

אובדן כושר עבודה

שלום היתה לי פוליסת אובדן כושר עבודה קבלתי כמה חודשים אובדן כושר עד ששלחו אותי לבדיקת רופא מטעם חברת הביטוח שהחליט בסוף שאני מסוגל לעבוד ואז הפסיו לשלם לי לכן הפסקתי לשלם את הפרימיה כי הם הפסיקו לשלם < היום יש לי חוות דעת נגדית ורוצה לתבוע אותם האם יש בעיה כי לא שלמתי את הפרימיה

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידו אמגור

השאלה שלך יותר מורכבת ממה שנראה. התשובה תלויה ביותר מדי גורמים (האם למשל קיבלת הודעה על כך שהפוליסה מבוטלת). לא ניתן להשיב על שאלתך במסגרת פורום זה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים