רמי

שטר סילוק

שלום רב עו׳ד אמגור תבעתי את חברת הביטוח בגין תאונה והגענו לפשרה עו׳ד שלי מסכים שאניח ייתן לו צ׳ק ביטחון אבל שהכסף מחברת הביטוח יעבור אליי איפה אני רואה לאן מתבצע התשלום בשטר הסילוק או בהסכם הפשרה עצמו אמור להופיע? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידו אמגור

המנגנון שאתה מציין איננו המצב המקובל. בדרך כלל חברת הביטוח שולחת את ההמחאה או מבצעת העברה בנקאית לעוה"ד, והוא זה שמעביר ללקוח את הכסף. גם בכתב הקבלה וגם בהסכם הפשרה עצמו יכולה להיות התייחסות לאן יועבר התשלום.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים