אילן פסלר

פיצוי מהראל בגין מחלה קשה

בחודש יוני 2017 הפסקתי תשלום פוליסת ביטוח מחלות קשות להראל וכעת נודע לי שחליתי בסרטן. האם מגיע לי הפיצוי משום העובדה שמחלתי כבר קיננה בגופי בעת שעדיין שילמתי?

אלירן וקנין, עו"ד

שלום אילן, המקרה שלך דורש בדיקה מעמיקה יותר. חשוב לבדוק האם היו סימנים לפרוץ המחלה עוד בתקופת הביטוח. צריך לבדוק את הניסוח המדויק בפוליסה הספציפית למקרה הביטוח. אני מציע לך להתייעץ עם עו"ד ולהראות לו את תיעוד הרפואי ואת מסמכי הביטוח. אלירן וקנין, עו"ד תביעות נזיקין, ביטוח, תאונות, אובדן כושר עבודה ורשלנות רפואית Eliran.va@gmail.com

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים