אני

חבלה ביד

שלום אני נפלתי בשטח ציבורי והמקום הודה בזאת נפלתי על היד לפני חצי שנה עשיתי טיפולי פיזוטרפיה הייתי מטופלי אצל אורטפד כללי והוא קבע שיש רגישות מע איזור TFCC ובצד האילונארי עם הגבלה זה היה הביקור האחרון והוא המליצ להתייעץ הם מומחה כף יד אבל יש לי חשש שהמומחה יפסול את המצב האם מספיק מה שאמר האורטפד הכללי או אני חייב לבקר את המומחה ?.

עו"ד עידו אמגור

לא ברורה לי כוונתך (מספיק לצורך מה?) - בכל מקרה, ככל שתרצה להגיש תביעה משפטית בקשר לעניין תצטרך לצרף לה חוות דעת של מומחה רפואי בתחום.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים