תובע

דיון ראשון

שלום אני במהלך תביעה נגד חברת ביטוח ויש לי דיון ממש קרוב אבל יש משהו לא הגינוי שהצד השני שלח לי הזמנה להערכת נכות (חוות דעת מצידם לקביעת הנכות ) אחרי יומים מהדיון הראשון מה הסיבה לזה למה אחרי הדיון ולא לפני האם זה בכוונה ?? למה הצד השני לא עשה את זה לפני הדיון למה דווקה אחרי הדיון ביומים

עו"ד עידו אמגור

חסרים פרטים רבים ולא ניתן להשיב לשאלתך- אם הנך מיוצג על ידי עורך דין, פנה אליו - יש להניח שיש תשובה פשוטה לשאלתך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים