אביתר

רשלנות באבחון CVA

בן דודי הגיע לרופא המשפחה לאחר שהתלונן על נימול וכאבי ראש חזקים, לאחר שהופנה לבדיקת דם רגילה חזר לביתו ללא שום טיפול או המלצה נוספת מלבד מנוחה. אחרי שבוע לקה בן הדוד בשבץ מוחי. מה עושים במצב זה?

עידו אמגור, עו"ד

שלום אביתר, פרטים רבים חסרים בשאלתך כגון: גילו של בן דודך, עברו הרפואי, תוצאות בדיקות הדם שביצע, איזה בדיקות נוספות בוצעו ע"י רופא המשפחה (לחץ דם ועוד), גורמי סיכון לשבץ (הסטוריה משפחתית, יתר לחץ דם, שומנים בדם, עישון וכיוצ"ב) - נא התקשר עמי בטלפון 03-6953344 ואדריכך מה לעשות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים