דפנה

מקור הכנסה אחרי תאונה

שלום בעלי עבר תאונת דרכים הוא יותר מחודשיים לא עובד ושוכב בבית ולא מקבל הכנסה משום מקור. לא מביטוח לאומי ולא מחברת הביטוח בגלל שחברת הביטוח עדיין לא קבעה את מידת הנזק וגודל הפיצוי המגיע לו. קשה לנו לחיות עם המשכורת שלי בלבד. מה אנחנו צריכים לעשות? דפנה

עו"ד עידו אמגור

דפנה שלום, לא ציינת האם התאונה היתה גם תאונה בעבודה (בנסיעה אל או מהעבודה או במהלך העבודה) האם הגשתם טופס תביעה לביטוח הלאומי האם פניתם לחב' הביטוח בדרישה לתשלום על החשבון (תשלום תכוף) - אני מציע שתתקשרי עמי בטלפון 03-6953344 ואוכל לייעץ לך לאחר שאקבל ממך פרטים מדוייקים יותר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים