שאול

דיון ראשון

שלום אני מנהל תביעה נגד חברת ביטוח לאחר תאונות עבודה התאונה מלפני שנתים בדיוק והדיון הראשון הוא בחודש אוקטובר אני חברת הביטוח שלחה אותי לממוחה לקביעת אחוזי נכוןת גם כן אני פניתי למומחה מטעם שלי השאלה היא מה צפוי בדיון הזה האם יהיה עוד דיונים האם חברת הביטוח תציע סכום ?? או יש הפתעות

עו"ד עידו אמגור

שלום שאול, בדיון הראשון בדרך כלל עוסקים בעניינים מקדמיים (גילוי מסמכים, שאלונים וכד') וכן בית המשפט מתייחס לצורך במינוי מומחה מטעמו (הכל תלוי עד כמה גדול הפער בין קביעות המומחים מטעם הצדדים - ככל שהפער לא עולה על 10%, מקובל להציע לערוך מיצוע של הנכות ולחסוך בדיקה ועלויות של מומחה רפואי נוסף). הפתעות תמיד יכולות להיות, אם כי כל שופט מנהל את הדיונים באופן שלו, ויש שופטים שאוהבים לחתוך ישר לעניין ובמיוחד בתיקים בהם לא מדובר בפגיעות גופניות משמעותיות, מנסים להציע פשרה כמה שיותר מהר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים