יאירו

בן ממשיך רשום רק בסוכנות ויש צו קיום צוואה

הורים בעלי נחלה רשמו את אחד הבנים כבן ממשיך בסוכנות ובנוסף רשמו צוואה לחלוקה שווה בן יתר האחים. ההורים נפטרו הצוואה קיבלה חתימה של בית משפט לצו קיום צוואה.האם הבן ממשיך יכול להשלים את הרישום במנהל כבן ממשיך למרות הצוואה החתומה? מה הפיתרון אם הבן ממשיך הרשום בסוכנות אינו יכול לפצות את האחים על פי צו קיום צוואה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרדכי שחם

שלום רב! מענה בפורום אינטרנטי איננו מהווה ייעוץ משפטי, ואף לא תחליף לייעוץ משפטי. במקרה מורכב ( ואף סבוך למדי ) כמתואר בשאלה, מה גם כשהוא נוגע לנכס רב-ערך כנחלה במושב – יש לפנות לעו"ד הבקי בנושאי מושבים ובנושא ירושות ( כולל סוגיית "בן-ממשיך" במושב ), אשר יבחן את מכלול הנסיבות והמסמכים, ייתן ייעוץ ויפעל לפי הצורך.