אסתי ב

המשך שאלה קודמת -אופן קבלת החלטות

אז בהנתן המצב שהועד החליט להעביר להחלטת חברי האגודה את הנושא שנוגע לרבים ועלול לעורר מחלוקת- האם הועד חייב לקיים את ההצבעה על פי כללי תקנון האגודה או שאפשרי פשוט לעשות גוגל פורם וכדו' (כי לא מדובר בעניין תקנוני כמו של בחירת ועד וכדו') ? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרדכי שחם

שלום רב! כדי לקבל החלטה כדין של האסיפה הכללית יש לזמנה, לנהלה ולקיים בה דיון והצבעה - לפי כל הכללים המחייבים. כל התנהלות אחרת יכולה להיחשב כמעין "משאל חברים", "סקר דעות" וכיו"ב, אך לא תביא לקבלת "החלטה של האסיפה הכללית". ניתן, כמובן, לקיים אסיפה כללית לדיון ולהחלטה במספר נושאים, בדרגות חשיבות שונות. תשומת-הלב מופנית גם לתשובה שניתנה בפורום זה לא מזמן – לשאלה מיום 29/5/22.