משפטי– זאפ
משפטיפורומיםאגודות שיתופיותחוקיות בעניין חברות באגודה/חבר ועד הנהלה

מנהלי הפורום

עו"ד מרדכי שחם

עו"ד מרדכי שחם

עוסק בעריכת-דין מאז נובמבר 1972. תחומי עיסוקו מקיפים מגוון ענפי-משנה בעולם-המשפט, בעיקר בתחום האזרחי והמנהלי, תוך התמחות בנושאי מקרקעין (במיוחד-מקרקעי-הלאום שבאזורי התיישבות חקלאית), תאגידים (במיוחד-חברות ואגודות-שיתופיות, וכן תאגידים סטטוטוריים), חקלאות וענפיה, מושבי-עובדים, וכן בכל תחומי החוזים (הן בניסוח לקראת חוזה, והן בהתמודדות מול קשיים ומחלוקות המתעוררים על רקע חוזים קיימים).

קביעת פגישה
0539367355
חזרה לפורום

חוקיות בעניין חברות באגודה/חבר ועד הנהלה

יהו
יהושע

חבר אגודה המכהן גם כחבר בועד המנהל....גר שלא בנחלתו... אלא בבית בהרחבה הרשום על שם בנו באותו מושב שבה שוכנת נחלתו. את בתיו בנחלה הוא משכיר לצדדי ג' האם ישנן הפרות הנובעות מהתיאור הסטטוס הנ"ל

RE:
עו"ד ונוטריון מרדכי שחם
עו"ד ונוטריון מרדכי שחם

שלום רב! אם ועד-ההנהלה לא יתן מענה מתאים לפנייה אליו (אף אם מדובר באחד מחבריו), ניתן יהיה להפנות את נושאי השאלה לוועדת הביקורת של האגודה. המקרה, כפי שהוא מתואר בשאלה, מצריך בדיקה ומתן הזדמנות לכל מעורב להעלות את גירסתו ואת טענותיו, ואף לתקן כל מצב בלתי-תקין ככל שיתברר.