מירי

צו ירושה במשק חקלאי

שלום אדוני,התחלתי תביעה להכרתי כבת ממשיכה עוד בחייה של אימי[הייתה חסויה],אבי נפטר,אני עומדת בכל הקריטריונים,אחיי משכו את ההליכים וציפו למותה של אימי,הדבר הובא בפני השופט,אימי לצערי נפטרה ,ללא צוואה,אחיי מתכוונים להוציא צו ירושה בבי"ד רבני.האם צו הירושה שיוציאו יחייב את הסוכנות והאגודה והמינהל? הם זוממים למנות אחד מהם כבן ממשיך,גם לאימי בחייה,לא היו שום זכויות כברת רשות האחים עשו בה ,בי ,ובמשק ככל העולה על רוחם.תודה

מרדכי שחם, עו"ד

שלום רב! מחלוקת משפחתית לגבי נחלה במושב, במיוחד לאחר פטירת בעלי-הנחלה, כרוכה בשאלות מורכבות, המצריכות סיוע של עו"ד עם בקיאות בתחום המושבי ובדיני הירושה גם יחד. ההוצאה הכספית הנדרשת לכך, מוצדקת גם עקב שווי הנכס שבמחלוקת. בהצגת שאלות באתר-אינטרנט אין די במקרה מיוחד ומורכב זה, מה גם שתשובות או הערות, הגלויות לכל באתר פומבי, עלולות לסייע כאן גם... לצד-שכנגד. במקרה המתואר - אין תחליף לגיוס עזרה של עו"ד כמוצע, ובהקדם האפשרי.

יהב

שלום רב, בימים אלו סיימנו בהסכמה את ההליך לאחר מות הורינו . במידה ואין הסכמה בין היורשים אכן המצב מורכב ודורש מינו מנהל עזבון. אשמח שתפני אליי ישירות במייל

מרדכי שחם, עו"ד

שלום רב! לא ברור הקשר בין השאלה הנוספת לבין קודמתה, מה גם מצד שואל חדש. תמוה גם משפט הסיום, היוצר רושם, לפיו השאלה כולה הוספה כאן בטעות. בהערת-אגב: גם אם השלב הראשון של המחלוקת הגיע לפתרון ללא סיוע של עו"ד – הגיעה העת לליווי מקצועי כזה, לפחות בשלב של מינוי מנהל-עזבון.