שוש

מכירת נחלה שהתקבלה בירושה

ירשתי נחלה, האם אפשר לרשום את הנחלה ישירות על שם הקונה שלי כלומר מהשם של הוריי ישר על שמם של הקונים או האם אני חייבת לרשום קודם את הנחלה על שמי? (אני לא יכולה להתקבל כחברה במושב)

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרדכי שחם

שלום רב! מתיאור המצב בשאלה, נראה כי מדובר במקרה מובהק לצורך בסיוע של עו"ד, אשר יבחן, בין היתר, אפשרות של מינוי מנהל/ת-עיזבון לביצוע הסדרת הזכויות אצל "רשות מקרקעי ישראל" ואצל האגודה, עם מכירת הזכויות בנחלה ע"י מנהל/ת-העיזבון. בניסיון נוסף לחסוך בהוצאות, עשויה היורשת עצמה להתמנות ולפעול כמנהלת-העיזבון - הכל בליווי ובסיוע של עוה"ד.