דויד

מיסי אגודה לחבר משפחה עבור שימוש בחדר פנוי

שלום רב,האם אגודה יכולה לדרוש מיסי אגודה מלאים עבור אדם (לא חבר אגודה) שלן אצלך בחדר פנוי(בתשלום סמלי) מספר ימים בחודש (8) ולא משתמש בשירותי האגודה כלל (פרט לשמירה הכללית בישוב) אודה לך על תשובתך

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרדכי שחם

שלום רב! לגבי נושא "מיסי אגודה" ( או "מיסי יישוב" ) בכללו – מופנית תשומת-הלב לתשובת מנהל-הפורום, שניתנה לאחרונה לשאלה מיום 2/1/18. גם לגבי המקרה המיוחד שבשאלה הנוכחית, מוצע לפנות בכתב מפורט ומנומק לאגודה, ולהציע לה לבדוק ולמצוא, כי במקרה זה אין יסוד לדרישה כספית מצדה, ואם היא עומדת על דרישתה – כי תפרט את מרכיבי הדרישה, ביסוסם הנטען על-ידיה ואת אופן חישובו של כל פריט כספי נדרש. על-פי תשובת האגודה לפנייה כאמור, ניתן יהיה לבחון את דרישתה, אם עדיין תעמוד בעינה.