עמית שחם

נושאי הצבעה וקלפי - האם ניתן לתת יפוי כוח להצבעה בקלפי ע"י חבר הנמצא בחו"ל

האם חבר קיבוץ, הנמצא בחו"ל (האם יש להבדיל משך הזמן בוא נמצא החבר?), יכול לתת יפוי כוח לחבר אחר להצביע בשמו בקלפי. האם זה נכון שרק חבר המתגורר בחול, יכול לתת יפוי כוח לצורכי הצבעה. לכמה אנשים ניתן לתת יפוי כוח? האם ניתן שניי יפויי כוח לאותו אדם? תודה ויום טוב

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרדכי שחם

שלום רב! מופנית תשומת-הלב לתשובת מנהל-הפורום לשאלה מיום 1/7/2014, בנושא הצבעה באסיפה הכללית לפי יפוי-כוח. יוזכר, כי אפשרות הצבעה לפי יפוי-כוח שנתן חבר השוהה בחו"ל, מותנית בכך כי השליח-המצביע הינו חבר-האגודה, וכי אינו מצביע כשליח, באותה אסיפה, בעבור יותר משני חברים.