חבר במעמד כלכלי עצמאי

המשך : מכסות בגין חבר בעצמאות כלכלית

ראשית תודה רבה על תגובתך,מאוד מעריך זאת ! כוונתי למכסות הייצור .הרי זהו מצב אבסורד מפני שגם במידה ואותו חבר בעצמאות כלכלית "יסכים" למעבר הסטטוס של חבר מלא , מצבו לא ישתנה מבחינת התעסוקה והוא לא יהיה תלוי בפרנסתו בקיבוץ, בעצם נוצר פה מצב שווא כלפי מעלה . לדעתי יש לתת את הדעת בנושא אצל מקבלי ההחלטות בדרג המתאים. הקיבוצים עוברים תמורות מאוד משמעותיות וכן הגרים הבו לרבות הדור של גילאי 40-30 בעלי מקצועות חופשיים . בכל אופן תודה רבה !.

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרדכי שחם

שלום רב! יש להניח, כי שום קיבוץ אינו מטעה את הרשויות בנושאי מיכסות-הייצור - בין אם מתבקש מידע על מספר החברים ללא אבחנה במעמדם, בין אם מתבקש מספרם תוך אבחנה כזו. יש לקוות, כי הנושא המורכב של חברות בקיבוץ, בו כבר נתקבלו חברים במעמד של עצמאות כלכלית, ימצא את פתרונו ( או את פתרונותיו ) - בהבנה הדדית, בשילוב של חשיבה והתחשבות ובעזרת הניסיון המצטבר במיגזר הקיבוצי.