לי

נתבע שלא מגיע לבית משפט

שלום רב מה קורה במצב שיש תביעה כנגד 2 נתבעים בבית המשפט לענייני משפחה (בעל ואישה) הבעל בכלל לא הגיע לדיונים. לא הגיש תצהירים, אלא רק האישה .כל התיק המשפטי התנהל בלעדיו... מה החוק אומר לגבי נתבע שלא מגיע לבית המשפט ולא מגיש תצהירים ולא עושה דבר?(הבעל והאשה מיוצגים על ידי אותו עורך דין תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרדכי שחם

שלום רב! פורום זה מיועד לנושא אגודות שיתופיות, ולא להליכים בבתי-המשפט. בהערת-אגב: אם שני הנתבעים מיוצגים ע"י עו"ד – הוא ודאי יודע, כי די בכתב-הגנה שהגיש בשמם, כדי ליצור צורך בניהול המשפט, ובמשפט - די לו בעדות אחד מהם. אם התביעה הוגשה ללא ייצוג – כדאי לשכור שירותי עו"ד בהקדם, ולא לנהל את התביעה בעזרת פורום אינטרנטי.