שרי חמו

דיון בוועד מכרז לגזבר

יש לנו גזבר שרוצה לצאת לחופשה של ארבעה חודשים. יו״ר החליטה שהיא רוצה להחליף את הגזבר. היות ויצאתי לחופשה ביקשתי שנדון בנושא זה בפורום מלא היות ויש לנו אחריות כספית בעניין. הישיבה התקיימה בלעדי למרות ההבטחה לחכות. שאלתי האם יו״ר יכולה להוציא מכרז ללא הדפסת הפרוטוקול שהוא חתום ע״י יו״ר והמזכיר וכמו כן להפיצו לחברי האגודה. העניין הכספי צריך להעלות באסיפה לאישור. תודה:שרי

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרדכי שחם

שלום רב! נושא טכני של השלמת פרטיכל וחתימתו, אמור למצוא פתרונו במועד קרוב, אף אם לא נערך פרטיכל ידני במהלך הישיבה שנתקיימה. חשוב עוד יותר לבדוק, מהן הנסיבות הנוגעות לגזבר העומד בפני פיטורין, לרבות מרכיבי פיצויי הפיטורין שעלולה האגודה להידרש לשלם לו. מרכיבים אלה הם, בעיקרם – גובה שכרו החודשי ברוטו ותקופת העסקתו. אם נתונים אלה יוצרים תביעה אפשרית בסכום של ממש – חשוב להיוועץ בעו"ד עם בקיאות בדיני עבודה, טרם יציאה למיכרז. מוסבת תשומת-הלב לאפשרות של שכירת שירותי גזבר לתקופת-ביניים, עד לשובו של הגזבר הנוכחי מכל חופשה, שהוא זקוק לה כנראה; הנסיבות הנוגעות לגזבר, שיש לברר – כולל אלה שבבסיס בקשת-החופשה החריגה שלו.