אילן נוב0543032246

הצבעת הורים הגרים בריחוק מקום דרך הבן חבר האגודה באמצעות ייפוי כח

אנחנו חברי אגודה ביישוב אך לא גרים במקום. בננו גם הוא חבר אגודה והוא גר במקום. האם נוכל להצביע באמצעותו ובעל ידי ייפוי כוח, ואיך עושים זאת. האם די בשליחת מייל ומלומי תעודות זהות. וכן מהו הנוסח הראוי.

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרדכי שחם

שלום רב! עקב האופי האישי אשר החוק מקנה לחברות באגודה השיתופית, מוגבלת הצבעה באסיפה הכללית ע"י שליח – רק למקרים הבודדים שהותרו לכך בדין. לפירוט בעניין זה מופנית תשומת-הלב לתשובת מנהל-הפורום שניתנה כאן לשאלה מיום 1/7/2014 ( עירית ). חבר/ת אגודה רשאי/ת להצביע באסיפה על דרך שליחות ( ולפי יפוי-כוח מתאים בכתב ) באמצעות בת/בן-זוגו, אך לא באמצעות אחר, אף לא ע"י צאצא שהוא חבר, אלא אם השולח/ת נמצא/ת בחו"ל. במקרה המתואר בשאלה הנוכחית, ניתן לחסוך את הופעת אחד מבני-הזוג ע"י מתן יפוי-כוח בכתב למשנהו.