ענת

סוגרים את החנות, לא עדכנו את העבודים על כך מנהלת איזור נזכרה לעשות שימוע שבוע שעבר ועקב כך אנחנו נאלצים לתת לחברה חודש שמתוך החודש שבועיים בסניף אח

חברה סוגרת את החנות ,שילוט של תיווך על החלון 5 חודש ולא עדכנו את העבודים שסוגרים את החנות קיבלתי מכתב פיטורין ובו רשום שעליי לתת לחברה חודש.

ענת

האם מה שנעשה כאן כלפי העבודים זה הרעת תנאים ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמיר אושפיז

צהריים טובים. הרעת תנאים נוגעת להרעת תנאים במהלך תקופת העבודה, כזו אשר לפעמים מזכה את העובד בזכות להתפטר בדין מפוטר. ככל ובוצע לך/לעובדים האחרים הליך שימוע טרם פיטורים - אין בכך משום הרעת תנאים ו/או פגיעה בזכויות העובד. מתן תקופת הודעה מוקדמת בת חודש ימים (30 יום) רלבנטית ככל ועבדת במקום העבודה למעלה משנה. ככל ונדרש סיוע נוסף, מוזמנת לפנות למשרדי.