מעיין

האם מותר לפטר בהריון

אני בחודש 4 להריון עובדת במלון בתא מעל שנה המלון כניראה נימכר לרשת אחרת כלומר הבעלים ימכרו את המלון ויפטרו את כולם,האם מותר להם על פי חוק לפטר אותי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמיר אושפיז

פיטורי עובדת בהריון המועסקת מעל 6 חודשים ע"י המעסיק/מקום העבודה, רק באישור הממונה על חוק עבודת נשים.

מעיין

אם התמת יאשר להם לפטר אותי מה התנאים שמגיעים לי עלפי חוק דמי הבטלה? וכמה זמן, חופשת לידה וכמה זמן?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמיר אושפיז

הכל בהתאם לחוק הרלבנטי. מוזמנת לפנות למשרדי ככל ולא מסתייעת לבד.