נעמי

פיצויים בגין סגירת עסק

עבדתי בחנות במשך למעלה מ3 שנים, בעל העסק סגר לפני שבועיים את החנות, וכתוצאה מכך הופסקה עבודתי. המעסיק הפריש לי כל חודש 6 אחוז פיצויים לקופת גמל. האם כעת לאחר סגירת החנות הוא צריך להשלים לי את הפיצויים ל8 ושליש אחוז?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמיר אושפיז

האם בוצע שימוע? האם קיבלת הודעה מוקדמת? זה משהו שמגיע לעובד. בסיום העסקת עובד לאחר שפוטר (ככל ועבד למעלה משנה) יש לשלם לו פיצויי פיטורים, לפנות לחברת הביטוח לשחרור הכספים הצבורים על שם העובד, לבצע פדיון ימי חופשה (ככל והיתה יתרה) וכו'. ניתן לפנות למשרדי לקבלת ייעוץ נוסף.