עדי

סגירת עסק ללא הודעה מוקדמת

אתמול קיבלתי את הכאפה של החיים המקום החליט לסגור את העסק(לא נתנו סיבה פשיטת רגל וכו') היום יהיה לי שימוע ומחר כבר לא הולכים לעבודה פיטורין של 11 אמהות אני עובדת במקום עבודה 8 חודשים בשכר גלובלי+בונוסים רציתי לדעת מהן הזכויות שלי? כמה הודעה מוקדמת? זכאות לפיצויים? האם זה בכלל חוקי?האם אני יכולה לחתום אבטלה? אודה לתשובה 😔

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמיר אושפיז

1. לא מזמנים עובד לשימוע מהיום למחר. 2. מבחינת הודעה מוקדמת - החישוב הוא יום עבור כל חודש עבודה ב-6 החודשים הראשונים ולאחר מכן 2.5 ימים עבור כל חודש. 3. זכאות לפיצויים לא קיימת מכיוון שלא השלמת שנת עבודה. 4. לגבי אבטלה - תלוי בנתוני התעסוקה שלך בתקופה שקדמה לעבודתך הנוכחית. 5. לגבי זכויות שמגיעות, זה יש לבחון בצורה מסודרת מול עו"ד המתמחה בתחום. מוזמנת לפנות למשרדי בנושא.

עדי

גם אם המקום החליט לסגור תעסק?? אז מה ניתן לעשות בנושא?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמיר אושפיז

כנגד המעסיק לא ניתן לעשות יותר מדי אם בכלל. יש להתמקד בקבלת הכספים והזכויות לאחר סיום ההעסקה בפועל.