אורנה

עובדת בבית קפה בעיר שעות

ני עובדת בבית קפה כבר 11 חודשים במשרה חלקית ללא מחויבות ברורה לכמה שעות שבועיות , עבדץי בממוצע 2-3 משמרות בשבוע , האם לפי החוק אני צריכה להודיע שאני מתפטרת 14 ימים לפני או 14 משמרות ? ואם התחלתי לעבוד ב15.1.2019 עד מתי אני צריכה לחכות כדי שאקבל פיצויים ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמיר אושפיז

הודעה מוקדמת להתפטרות/פיטורים הינה לפי הוראות חוק הודעה מוקדמת. מבחינת פיצויי פיטורים הזכאות הינה ככל ומפוטרת או מתפטרת בתנאי דין מפוטר לפי הוראות חוק פיצויי פיטורים, כאשר תנאי הכרחי הוא השלמת שנת עבודה.