לינה 12

ימי מחלה וימי חופש..

אני מקבלת בחודש 6500 שח גלובלי פתאום אני רואה בתלוש שה 6500 כולל חלק מימי החופש האם זה דבר הגיוני? ויש לי מינוס בימי החופש. ועוד שאלה אני התחלתי לעבוד ב שנת 2018 ופתאום גם מופיע לי בתלוש שתאריך התחלת העבודה ב 2020 אני מבולבלת ולא מבינה כלום אשמח לתשובות. וגם אף פעם לא ניצלתי ימי מחלה ומופיע לי שיש לי רק 33.אשמח אם תעזרו לי.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמיר אושפיז

בוקר טוב לא ניתן לתת מענה מקצועי ראוי לפנייתך מבלי לבחון את כלל הנתונים באופן מסודר במסגרת פגישה.