ליאורה

התראה מוקדמת התפטרות

בוקר טוב אני עובדת שנתיים וחצי בחברה פרטית. לפני כמה ימים נתנו לי שימוע ועדיין לא החליטו לגבי. אני מצאתי עבודה, אבל שם לא מוכנים שאחכה חודש ימים. האם במקום העבודה הנוכחי אגיד שרוצה להתפטר וישלמו לי את חודש הימים הזה ואעזוב כבר מחר?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמיר אושפיז

ככל ואת נדרשת למתן הודעה מוקדמת של חודש ימים, בין פוטרת ובין אם התפטרת, הסמכות להחליט על אי הצורך בהגעתך לעבודה בתקופת ההודעה המוקדמת נתונה למעסיק בלבד. בהתאם ככל ולא תתייצבי לעבודה כפי שדורש המעסיק, בהחלט נתונה בפניו האפשרות לקזז משכרך הסופי את אי מתן ימי ההודעה המוקדמת.