חיים

פיטורים מוקדמים

שלום התחלתי לעבוד לפני 3 חודשים ועכשיו אחרי שהודיעו לנו שיהיו קיצוצים והרבה פיטורים גם אני קיבלתי הודעה שאני מפוטר. אם מראש הייתי יודע שהמצב של העסק רע לא הייתי מתחיל לעבוד שם עכשיו אני צריך להתחיל לחפש עבודה שוב פעם ופיספסתי הזדמנות לעבוד במקום אחר. האם בעל העסק לא אמור לפצות אותי?

עו"ד רונן קינן

חיים שלום. במידה ואכן עזבת מקום עבודה מסודר לאחר תקופה ממושכת כדי לעבוד בחברה החדשה, והיא קיבלה אותך לעבודה חרף העובדה כי היא היתה בקשיים כלכליים, יתכן ויש מקום לדרוש מהם פיצוי.