מורן

החזר עבור תשלומי גן במבצע "עמוד ענן"

שלום, האם אני זכאית להחזר כספי מהגן עבור 6 ימים שילדי היו בבית עקב מבצע "עמוד ענן" ? הצ'קים ניתנו לגננת מראש והבנתי שגם הגננת מקבלת פיצוי מהמדינה. היא טוענת שלא מגיע לי החזר כי גם לי משלמים עבור ימי העבודה. לא הבנתי מה זה קשור- הרי אם היא קיבלה ממני תשלום מראש וגם המדינה מפצה אותה אז היא בעצם מקבלת תשלום כפול לא? אודה להסבר.

עו"ד רונן קינן

מורן שלום. שאלתך אינה קשורה לפורום. אבקשך להפנותה לפורום צרכנות או לפורום מתאים אחר.