שלי

חנות בגדים שנסגרה

עבדתי 8 חודשים בחנות בגדים שנסגרה לאחרונה. לא קיבלתי את המשכורת האחרונה ובעלת החנות כל הזמן מתחמקת. מה אני יכולה לעשות כדי לקבל את הכסף שמגיע לי?

עו"ד ערן גורן

שלי שלום. ראשית רצוי כי תשלחי לבעלת החנות מכתב דרישה מפורט (אפשרי מעו"ד אשר יבדוק האם לא שולמו לך רכיבים נוספים). במידה והיא עדיין מתחמקת מתשלום, באפשרותך לפנות בתביעה לבית הדין לעבודה. לחילופין ובמידה וישנם מספר עובדים נוספים במצב כמו שלך, ניתן לשקול פתיחה בהליכי פשיטת רגל כנגד בעלת החנות (מדובר בהליך לא זול מבחינת עלויות ולכן רצוי כי יתחלקו בו כמה שיותר עובדים).