טניה

מקום העבודה נסגר ואני נשארת בלי עבודה ובלי פנסיה

אני עובדת כמזכירה אצל רופא פרטי.אני עובדת אצלו 21 שנים. הוא החליט לסגור את הקליניקה. אני בת 52 ולא קיבלתי ממנו פנסיה חוץ מתשלום עליי לביטוח לאומי. בגילי יהיה לי קשה מאוד למצוא מקום עבודה אחר האם מגיע לי לקבל ממנו פנסיה מוקדמת בכל זאת או פיצויים כלשהם? מה הזכויות שלי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד רונית סגל

תשובה: שלום טניה, בהחלט מגיעים לך זכויות. מגיע לך פיצויים וגם פנסיה. אשמח לעזור לך, תוכלי להתקשר לטלפון: 054-5339818 בברכה, רונית סגל, עו"ד