רוני

תאונה קלה באופנוע?

הייתה לי תאונה קלה באופונע שלי. התפנתי לבד לבית חולים, עשו לי צילומים ובדיקות הכל היה תקין, קבלתי 5 ימים חופשת מחלה. את מי לתבוע? כמה זמן זה לוקח, ומה המסמכים שצריך לשם זה? האם אני יכול לתבוע לבד?

אהוד בן ארי עו"ד

רוני שלום תביעה לפיצוי בגין נזק גוף שנגרם לך (גם אם בבדיקות הברר שהכל בסדר) צריך להגיש כנגד חברת הביטוח שמבטחת את האופנוע שלך בביטוח חובה . המסמכים הנדרשים לשם כך הם אישור משטרה ,אישורים רפואיים וכן קבלות על הוצאות במידה וישנן כאלה בכל מקרה ממולץ כי תעזר בעו"ד בכדי שיגיש עבורך את המסמכים וינהל עבורך מו"מ עם חברת הביטוח . בהצלחה אהוד בן ארי עו"ד