ענת

תאונת דרכים בליה אם אופנוע

בתי נסעה אתמול (יום חורפי) ב-23:30 ברחוב דו סיטרי המופרד בחלקו ע"י אי תנועה ארוך כאשר לכל צד נתיב בודד. בסיום האי תנועה היא נעצרה ובצעה סיבוב U כנראה (לא בטוח, עודני ממתין לתמונות) תוך כדי חציית קו הפרדה שלמשך מספר מטרים הינו קו רצוף. רכב דו גלגלי שנסע מאחוריה התחיל עקיפה (כנראה נסיעה באותו נתיב לצד הרכב או שסגר מרחק), כיוון שנסע ללא אורות בתי לא הבחינה בו ופנתה. האופנוע פגע ברכבנו הרוכבת נפלה והאופנוע והרוכבת נפגעו מהנפילה. לאחר החלפת מספרי טלפון הרוכבת המשיכה בנסיעה מהמקום. כרגע יש פניה לחברת הביטוח ויתכן ומשפחת הרוכב רוצה לפנות למשטרה. מה עלינו לעשות?

אהוד בן ארי עו"ד

שלום ענת תחילה אליכם לפנות לחברת הביטוח שלכם ולמסור את הגירסה של הבת לאירוע בכדי שאם תהיה פניה מצד חברת הביטוח של האופנוע על הנזקים שנגרמו לאופנוע תהיה בפני חברת הביטוח הגירסה של הבת . במידה ורוכבת האופנוע תפנה למשטרה יזמנו את הבת למסור את גירסתה לתאונה ובהתאם להחלטת המשטרה יתכן ויוגשו כתבי אישום כנגד מי מהצדדים בגין נהיגה לא זהירה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות אופנוע