יואב

הפסד ימי עבודה בגלל תאונה

אני מחלים עכשיו מתאונת אופנוע שקרתה לי ולא הולך לעבודה. אני עובד שעתי וכל יום שאני לא עובד אני לא מרוויח כסף. מה אני יכול לעשות?

אהוד בן ארי עו"ד

יואב שלום במידה והתאונה איננה תאונת עבודה הרי שבכפוף להצגת ימי מחלה תוכל לקבל פיצוי מחברת הביטוח שמבטחת את האופנוע על הפסד השכר שנגרם לה בעקבות התאונה וזאת במסגרת הפיצוי הכללי שמגיע לך בעקבות התאונה . אם המדובר בתאונת עבודה הרי שאת הפסד השכר יש לתבוע מהמוסד לביטוח לאומי ואת שאר הנזקים מחברת הביטוח שמבטחת את האופנוע בביטוח חובה ליעוץ נוסף ניתן לפנות למשרדנו בברכה אהוד בן ארי עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות אופנוע