יגאל

תאונה על אופנוע בדרך לעבודה

אתמול בדרך לעבודה החלקתי על הכביש (שהיה רטוב מאוד), נפלתי מהאופנוע ונחבלתי. היו לי מכות יבשות אבל כאב לי מאוד וגם היום כך שהפסדתי שני ימי עבודה. האם זו תאונת דרכים או תאונת בעודה והאם הבוס שלי יכול להוריד לי מהמשכורת?

אהוד בן ארי עו"ד

יגאל שלום המדובר בתאונת דרכים שהינה תאונת עבודה ועל כן הביטוח הלאומי אמור לשלם עבור הפסד ימי העבודה .אולם על שני ימי המחלה הראשונים הביטוח הלאומי לא משלם שכר וגם המעביד אינו מחוייב לעשות כן .אם יש לך ימי מחלה צבורים או ימי חופשה המעביד לא אמור להוריד לך שכר על ההעדרות . יחד עם זאת עליך לדעת כי אתה זכאי לפיצוי עבור עוגמת הנפש שנגרמה לך בעקבות התאונה וזאת אם ברשותך תעודת חדר מיון או מסמך רפואי אחר . לפרטים נוספים בדבר זכיותך בעקבות התאונה אתה מוזמן לפנות למשרדי אהוד בן ארי עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות אופנוע