ירון

תאונות אופנוע כבד

הייתה לחבר טוב שלי תאונת דרכים קשה. משאית חתכה אותו בכביש החוף הוא ניסע לברוח וכתוצאה מזה נכנס בו רכב. הוא נפגע קשה וכרגע לאחר מספר ניתוחים הוא בשיקום. את מי צריך לתבוע? וכמה זמן זה לוקח?

אהוד בן ארי עו"ד

ירון שלום תביעה בגין נזקי גוף של נפגע בתאונת דרכים מוגשת כנגד חברת הביטוח שמבטחת את האופנוע או הרכב בו נהג או ישב כנוסע הנפגע (לא כנגד חברת הביטוח של המשאית ) הכלל בתאונות דרכים הוא שהתביעה בגין נזקי הגוף תמיד מוגשת כנגד חברת הביטוח של הרכב בו אתה נוסע או יושב כנוסע בניגוד לנזק לאופנוע עצמו שם אם הרכב שפגע באופנוע אשם בתאונה אתה רשאי לתבוע את חברת הביטוח שלו . אתה או חברך מוזמנים לפנות למשרדנו לייעוץ מקיף בכל הקשור לפיצוי המגיע לו בגין נזקי הגוף שנגרמו לו בעקבות התאונה