מיקי

תאונה עם אופנוע

נסעתי עם רכבי ברחוב , ועצרתי כדי להוריד אדם מן הרכב , מימני ומשמאלי מכוניות חונות והרווח לא גדול . האדם פתח את הדלת ומצד ימין של הרכב הגיח אופנוע ונתקע בדלת שנפתחה. של מי האשמה פה?

אהוד בן ארי עו"ד

מיקי שלום לפי התיאור שלך נראה שהאחריות ברובה על מי שפתח את הדלת שכן רוכב האופנוע נסע בכביש ראשי והופתע בנסיעתו .כמובן שכדי לתת תשובה מלאה יותר יש לברר פרטים נוספים כגון מהירות נהג האופנוע והקירבה שלו לרכב . בברכה אהוד בן ארי עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות אופנוע