שלומי

תאונה אופנוע שליח ברשת פיצריות

אני שליח ברשת פיצריות, באמצע משמרת בשליחות של פיצה, החלקתי בגלל סימון בכביש ומים שהגיעו מחנות פרחים. את מי אני תובע את המעביד, את הביטוח או את חנות הפרחים? איזה מסמכים צריך לשם כך?

אהוד בן ארי עו"ד

שלומי שלום . כיוון שמדובר בתאונת דרכים התביעה אמורה להיות מוגשת כנגד חברת הביטוח בלבד . לגבי המסמכים יש צורך באישור משטרה וכן באישור רפואי (תעודת חדר מיון או מסמך רפואי אחר ) לגבי הפגיעה .כמובן שכל טענה לנזק גופני או להוצאה כספית צריכה להיות מגובה במסמכים מתאימים אהוד בן ארי עו"ד